fbpx

Tags : поетски триптих

ПОЕТСКИ ТРИПТИХ СО МИТКО ГОГОВ, ЗОРАН АНЧЕВСКИ И НИКОЛА МАЏИРОВ

Здружението за развој на културата и заштита на културното наследство „Контекст-Струмица“ на 21 февруари 2024 година (среда) со почеток во 18:00 часот во просториите на Европската куќа (Europe House) во Струмица организира читање насловено „Поетски триптих“ на кој присутните ќе имаат можност да уживаат во поетските светови на Митко Гогов, проф. Зоран Анчевски и Никола […]