fbpx

Tags : покачена цена гас

Покачена цената на гасот во Струмица заради енергетската криза на

ЈПЕД „Струмица гас“ информираше дека цената на гасот за затоплување е зголемена од 46,5 денари на 80,4 денари за потрошен метар кубен гас. Инаку, во Струмица на гас се затоплуваат околу 400 домаќинства, компании и институции.