fbpx

Tags : последна

Последна седница на Советот на Општина Струмица во сегашниот состав

Советот на општина Струмица, денеска, ја одржа 52-та и последна седница во овој состав. На седницата, советниците ги усвоија Извештајот за реализација на Програмата за одржување на улиците во градот Струмица и населените места, како и локалните патишта во Општина Струмица за 2020/2021 година во зимски услови и Предлог – Програмата за одржување на улиците […]