fbpx

Tags : превентивна акција

Полицијата со превентивна акција за безбедно возење

Секторот за внатрешни работи Струмица преку Отсекот за превенција и Полициската станица за безбедност во патниот сообраќај, во партнерство со РСБСП, вчера во населените места Куклиш, Муртино, Моноспитово и Босилово, реализира превентивни активности по проект “Управувај безбедно со земјоделски машини” и делење летоци насловени: Биди подготвен! За безбедно патување во зима! Од страна на полициски […]