fbpx

Tags : проектни иницијативи

Костадинов: Ги поддржувам сите проектни иницијативи кои носат бенефит за

-Како човек и градоначалник чиј предизвик е напредокот и лично и професионално, ги поддржувам сите проектни иницијативи кои носат бенефит за граѓаните.Една таква иницијатива денеска поддржав со потпишување на Меморандум за соработка помеѓу партнерите во спроведувањето на проектот „Мултифункционален повеќенаменски центар за развој на заедницата во рамките на општина Струмица и микро-регионот“, објави денеска градоначалникот […]