fbpx

Tags : пумпни станици

Заради дефект на трафостаницата за пумпните станици селата Муртино и

-Заради дефект на трафостаницата која ги напојува пумпните станици за Муртино и Сачево граѓаните на овие населени места ќе останат без водоснабдување, соопштија вечерва од „Комуналец“. Од струмичкото комунално претпријатие додаваат дека во текот на утрешниот ќе се работи на отстранување на дефектот на трафостаницата која ги напојува пумпите со електрична енергија. Се додека се […]