fbpx

Tags : сеќавање

Одбележан Светскиот ден на сеќавање на жртвите од сообраќајни незгоди

Секторот за внатрешни работи Струмица, преку Отсекот за превенција и Полициската станица за безбедност во патниот сообраќај  Струмица  во партнерство со Републичкиот совет за безбедност во патниот сообраќај,  денес  15-ти ноември, го одбележа Светскиот ден на сеќавање на жртвите од сообраќајни незгоди. Со превентивна активност во централното градско подрачје  во Струмица, на која полициски службеници […]