fbpx

Tags : селектирај отпад

„Комуналец“ со апликација „Селектирај отпад“

“Селектирај отпад” е општествено одговорна апликација и проект за собирање на селектираниот отпад директно од домаќинствата. Поддржувајќи ја оваа иницијатива, наша цел е да ги мотивираме граѓаните активно да се вклучат во селектирањето на отпадот за да се унапреди квалитетот на животната средина во општина Струмица. #СелектирајОтпад е прва апликација во нашиот регион која има […]