fbpx

Tags : стенд ап

Голем стенд АП митинг во Струмица!

Без притисоци и списоци, без телефонски повици и без сендвичи и комбиња! Бојан Велевски и Марјан Ѓеоргиевски пред полни сали ја тераат својата кампања “МОЖЕВМЕ” (мало сутра),  за спас на Македонија! Префинет, политички, интелигентен хумор, по текст на маестро Божидар Божиновски. Перформанс кој наиде на одличен прием кај пребирливата публика. Испратени со овации и голема […]