fbpx

Голем стенд АП митинг во Струмица!

 Голем стенд АП митинг во Струмица!

Без притисоци и списоци, без телефонски повици и без сендвичи и комбиња! Бојан Велевски и Марјан Ѓеоргиевски пред полни сали ја тераат својата кампања “МОЖЕВМЕ” (мало сутра),  за спас на Македонија!

Префинет, политички, интелигентен хумор, по текст на маестро Божидар Божиновски. Перформанс кој наиде на одличен прием кај пребирливата публика. Испратени со овации и голема поддршка од сите досегашни настапи во нивниот поход да го разубават бар за тие час и половина секојдневието во овие тешки времиња.

Митингот “За подобро вчера” во Струмица е следен на агендата. 29.03. Антон Панов, 20 часот.

Картите (400ден) се во „Паблик“. Последни 150 карти во продажба.

Реприза на ова шоу нема да има, поради обврските во следниот период на актерите.

Share via
Copy link