fbpx

Tags : Stret basket

Bu Coffee House од Струмица победници на Street basket Владевци

Екипата на  Bu Coffee House од Струмица e победник на  турнирот во улична кошарка Street basket Владевци 2022, кој по повод празникот Успение на Пресвета Богородица, се одржа на  26 и 27 август 2022 година во населеното место Владевци. Второто место им припадна на екипата  Фурна Чешма од Радовиш,  за третото место се изборија EON […]