fbpx

Tags : Свети Кирил и Методиј

Одбележан патрониот празник на ООУ „Свети Кирил и Методиј“ во

Учениците и вработените во ООУ „Св. Кирил и Методиј“ од Дабиле денеска го одбележаа патрониот празник. Во дворот на училиштето беше изведена богата програма подготвена од учениците и нивните наставници, а за празникот зборуваше директорот Васил Бубев. На одбележувањето на празникот присуствуваа и претставници од општина Струмица.