fbpx

Одбележан патрониот празник на ООУ „Свети Кирил и Методиј“ во Дабиле

 Одбележан патрониот празник на ООУ „Свети Кирил и Методиј“ во Дабиле

Учениците и вработените во ООУ „Св. Кирил и Методиј“ од Дабиле денеска го одбележаа патрониот празник.

Во дворот на училиштето беше изведена богата програма подготвена од учениците и нивните наставници, а за празникот зборуваше директорот Васил Бубев.

На одбележувањето на празникот присуствуваа и претставници од општина Струмица.

Share via
Copy link