fbpx

Tags : Ученички парламент

Формиран Ученички парламент во СОУ „Јане Сандански“

Денес беше формиран Ученичкиот парламент во СОУ „Јане Сандански“ – Струмица. Претставниците од сите паралелки за свој претседател го избраа Ѓорги Цветанов. Заменик претседател на Ученичкиот парламент е Александра Петкова, а членови се Теа Зетова, Дора Акан и Глигор Манчев. Директорката Невенка Стојанова им го честиташе изборот и им посака плодна работа, успешно да го […]