fbpx

Формиран Ученички парламент во СОУ „Јане Сандански“

 Формиран Ученички парламент во СОУ „Јане Сандански“

Денес беше формиран Ученичкиот парламент во СОУ „Јане Сандански“ – Струмица.

Претставниците од сите паралелки за свој претседател го избраа Ѓорги Цветанов. Заменик претседател на Ученичкиот парламент е Александра Петкова, а членови се Теа Зетова, Дора Акан и Глигор Манчев.

Директорката Невенка Стојанова им го честиташе изборот и им посака плодна работа, успешно да го претставуваат училиштето и да се борат за правата на нивните соученици.

Share via
Copy link