fbpx

СОУ „Димитар Влахов“ го одбележа патрониот празник

 СОУ „Димитар Влахов“ го одбележа патрониот празник

Учениците и вработените во средното општинско училиште „Димитар Влахов“ денеска го одбележаа патрониот празник.

По полагањето цвеќе пред бистата на Влахов, меѓу кои и претставници од Одделението за образование во општина Струмица, беше изведена пригодна програма којашто беше проследена од поголем број гости и пријатели на училиштето.

Share via
Copy link