fbpx

Tags : укината забрана

Укината забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патот

Од Авто мото сојузот на Македонија соопштија дека од 13:45 часот е укината забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Струмица – Валандово. Забаранат беше воведена претходно заради појава на голомразица на овој патен правец.