fbpx

Tags : вистина

Еуромакс Корпоративен Магазин „ВИСТИНА“ – Второ Издание

„Комесар за Иселување???“ МИТ #6: Принудно ќе се дислоцираат и раселат околните живеалишта, ќе се одземе дел од постојните површини на обработливо земјоделско земјиште и ќе се „уништи” иднината на младите генерации од регионот (!?). ВИСТИНА: Никогаш немало потреба ниту да се спомне некакво дислоцирање и раселување на околните живеалишта или загуба на постојно обработливо […]