fbpx

Tags : воспитувачи

Доделени награди на најдобрите наставници, воспитувачи и негуватели

На вечерашното одбележување на Денот на Сесловенските просветители – Светите Кирил и Методиј, градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов им додели награди на најдобрите наставници и стручни соработници во училиштата, како и на воспитувач и негувател во градинката, за исклучителни резултати во работата и афирмацијата на училиштето или градинката. -Зборовите „образ“ и „образование“ треба да одат […]