fbpx

Tags : Заев

Заев: Време е за нови успеси, по победата на 15

Соопштение за јавност Почитувани граѓани, почитувани новинари, Чест ми е што денеска, од мојата, од нашата македонска Струмица ја почнуваме кампањата на коалицијата „Можеме,“ предводена од СДСМ. Поради заштитата на јавното здравје, ќе водиме една поинаква кампања и ќе ги повикаме сите граѓани да ги слушнат нашите решенија и да излезат на овие избори кои се особено […]