fbpx

Tags : засадени

Во Општина Босилово засадени 600 дрвца

Градоначалникот на општина Босилово заедно со општинската администрација и дел од вработените во ЈПКД „Огражден“ – Босилово спроведоа акцијата за засадување на дрвца. Дрвца засадија и вработените и учениците од основните општински училишта во општината. Засадени се околу 600 дрвца на територијата на општина Босилово а исто така беше спроведена и еколошка акција со чистење […]