fbpx

Tags : затворен базен

Костадинов: Струмичани добиваат затворен базен!

-Денеска уште еднаш потврдуваме дека јас сум градоначалник од збор и дека одличната соработка со Агенцијата за млади и спорт и нејзиниот директор и мој другар, Наумче Мојсовски, донесе уште еден капитален проект во Струмица.Ја започнавме изградбата на затворениот базен во Струмица во спортско-рекреативниот дел на градот, кај пам патеката, во близина на АТШ Берово, […]

Костадинов: Струмица добива затворен базен!

Струмица добива затворен базен! За крај како градоначалник од збор, сакам да ја заокружиме годината со уште еден проект.Вчера е објавена јавната набавка за изградба на затворен базен во Струмица, објави денеска градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Мои струмичани од градот и од населените места, нека ви е со среќа уште еден значаен капитален проект.2022 […]