fbpx

Костадинов: Струмица добива затворен базен!

 Костадинов: Струмица добива затворен базен!

Струмица добива затворен базен! За крај како градоначалник од збор, сакам да ја заокружиме годината со уште еден проект.Вчера е објавена јавната набавка за изградба на затворен базен во Струмица, објави денеска градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

-Мои струмичани од градот и од населените места, нека ви е со среќа уште еден значаен капитален проект.2022 навистина ја направивме да биде година на спортот!Благодарност до владата, благодарност до директорот на агенцијата за млади и спорт и мој добар другар Наумче Мојосовски за несебичната соработка со нашиот град!Аирлија.

Share via
Copy link