fbpx

Првиот снег во Струмица ќе паѓа на 9 јануари

 Првиот снег во Струмица ќе паѓа на 9 јануари

Првиот снег во Струмица ќе паѓа во ноќта меѓу 8 и 9 јануари.

Според прогнозата на сајтот Foreca.com: Weather снегот кој ќе паѓа во Струмичко ќе биде засилен со северен ветер, но заради повисоките дневни температури не се очекува да се задржи и да предизвика посериозни проблеми.

Повеќе на:

https://www.foreca.com/100785380/Strumica-Macedonia/hourly?day=8

Share via
Copy link