fbpx

Tags : завршува

Вечер се пушта завесата на СОФ 2022 со настап на

Вечерва, со почеток во 20:00 часот на сцената на СОФ ќе настапат Коста Хаџикојчев бенд и Влатко Лозаноски .  Публиката во парк/Езерце ќе има можност да ужива во хитовите на македонската поп ѕвезда Влатко Лозаноски. Увертира на вечерта Коста Хаџикојчев, еден од најзапаметените македонски идоли. Со вечерашниот концерт се заокружуваат музичките вечери на СОФ 2022 како и комплетната […]

Вечерва завршува летното сметање на времето

Вечерва завршува летното сметање на времето и започнува зимското сметање, односно, со поместување за еден час наназад, времето во 03:00 часот ќе се смета како 02:00 часот.