fbpx

Вечер завршува „Астерфест“ 2023

 Вечер завршува „Астерфест“ 2023

Вечер во Амфитеатарот во 20:30 часот ќе има проекција на „ЗВУЧЕН КАФЕЗ“, во чест на лауреатката Каталин Ладик.

Тоа е воедно последниот настан на овогодишниот, 18-ти Астерфест.

Овој унгарски едночасовен документарен портрет е во режија на Корнел Силаги (Игор Бухаров). Проекцијата ќе има повремена музичка придружба на акустична гитара во изведба на Георги Трајков.

Share via
Copy link