fbpx

Tags : зелени површини

„Комуналец“ почнува со чистење на на дивите депонии и сите

Со подобрување на временските услови и покачување на температурите ЈПКД „Комуналец“ почнува со чистење на дивите депонии околу градот, на сите јавни зелени површини низ градот, како и на малите паркови и игралишта за деца кои се наоѓаат помеѓу станбените комплекси. -Иако поединци се однесуваат несовесно со фрлање на смет насекаде се зголемува бројот на […]