fbpx

Tags : жардинерија

Градоначалникот Костадинов апелира да не се фрла смет на жардинерија

Градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов денеска упати апел до граѓаните да не фрлаат смет по жардинерија и на улица. Апелот доаѓа откако е забележано фрлање смет на жардинерија во центарот на градот. Еве ја објавата на градоналникот на Струмица: -Кога зборуваме за ред и дисциплина, паралелно мора да работиме и на подигање на свеста, за […]