fbpx

Tags : жители

Жители на Вељуса со протест и блокада против зачестените кражби

Денеска жители на селото Вељуса со мирен протест и блокада на влезот на селото го искажаа својот револт од зачестените кражби на нивните ниви и штетите кои им ги предизвикуваат крадците. Според нив, сторители на кражбите се група жители од селото Баница, но се сомневаат дека меѓу крадците има и нивни соселани. -Не само што […]