fbpx

Танкица Стојанова доби Благодарница на Црвен крст за особен придонес во волонтерството

 Танкица Стојанова доби Благодарница на Црвен крст за особен придонес во волонтерството

Танкица Стојанова ја доби престижната Благодарница на Црвен крст на Република Северна Македонија за особен придонес во волонтерството за оваа година.

Признанието и беше врачено на денешната свеченост во Скопје по повод 5 декември-Светскиот ден на волонтерството, на која присуствуваше и сопругата на претседателот Стево Пендаровски, Елизабета Ѓоргиевска.

Share via
Copy link