fbpx

Видео:Советот за превенција ќе го решава проблемот со кучињата скитници

 Видео:Советот за превенција ќе го решава проблемот со кучињата скитници

Вчера се одржа шестата седница на Локалниот совет за превенција. Покрај дивите продавачи на јавните површини и проблемите на улицата „Антон Панов“, следен предизвик за членовите на Советот ќе биде решавањето на проблемот со кучињата скитници.

Share via
Copy link