fbpx

Во Дабиле се врши приклучување на домаќинствата на канализацискиот систем

 Во Дабиле се врши приклучување на домаќинствата на канализацискиот систем

Деновиве започна приклучувањето на домаќинствата на канализацискиот систем во населеното место Дабиле.

Договорите за приклучувањето се прават на лице место, односно, во секое домаќинство, што значи жителите нема потреба да доаѓаат во ЈПКД „Комуналец“. Приклучувањето чини 9.300 денари.

За неколку денови ќе започне и приклучувањето на канализацискиот ситем во населеното место Просениково

Share via
Copy link