fbpx

Фото: Осум пожарникари од Струмица заминаа во спасувачка мисија во Турција

 Фото: Осум пожарникари од Струмица заминаа во спасувачка мисија во Турција

Осум специјално обучени и искусни пожарникари од ТППЕ Струмица, припадници на тимот за пребарување и спасување од урнатини со 2 противпожарни возила денеска заминаа во спасувачка мисија во пријателска Турција, во регионот кој е погоден од катастрофалниот земјотрес.

Share via
Copy link