fbpx

Фото: Во Василево Бране Ѓоргиев го фати чесниот крст

 Фото: Во Василево  Бране Ѓоргиев го фати чесниот крст

Во Василево Бране Ѓоргиев го фати чесниот крст.

Градоначалникот Славе Андонов му честиташе на среќниот Ѓоргиев посакувајќи му здравје и среќа.

Share via
Copy link