fbpx

Изгоре камионска приколка во Куклиш

 Изгоре камионска приколка во Куклиш

Утрово во 06:30 часот во село Куклиш, ТППЕ Струмица со 3 против пожарни возила и 9 пожарникари спасители учествуваше во гаснење на запалено товарно возило полно со картонска амбалажа.

Опожарен е товарниот дел од возилото и самиот товар.

Share via
Copy link