fbpx

Известување од „Комуналец“:без вода четири улици во градот до 13 часот

 Известување од „Комуналец“:без вода четири улици во градот до 13 часот

Поради работа на отстранување дефект на водоводна мрежа без вода ќе останат делови од улиците : „Коста Бозов“, „Браќа Миладинови“, „Жртви на фашизмот“ и „24 Октомври“ од 9 до 13 часот

Share via
Copy link