fbpx

Известување од „Комуналец“:неколку улици без вода заради замена на главна цевка

 Известување од „Комуналец“:неколку улици без вода заради замена на главна цевка

Заради подобрување на водоснабдувањето и замена на главна водоводна цевка на улица „Братство и Единство“ (нов кружен тек) без вода ќе останат улиците:

– Булевар Маршал Тито од пресек со улица Браќа Миладинови до пресек со улица Васил Сурчев,

-Улица Младинска од пресек со улица М.Х.Јасмин до пресек со булевар Братсво и Единство,

– Улица 24 Октомври од пресек со улица Жртви на фашизмот до пресек со улица Братство и Единство.

Овој дел од градот ќе остане без вода од 9 часот па се до завршување на проектот.

Share via
Copy link