fbpx

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД НАСЕЛБАТА СОФИЛАР

 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД НАСЕЛБАТА СОФИЛАР

Општина Струмица апелира до граѓаните од населбата Софилар да одговорат на повикот од Управата за имотно правни работи – Министерство за финансии, за присуство на расправа за да се изјаснат во постапката за експропријација на улиците број 1 и 2 (во близина на затворот).

Од суштинско значење е завршувањето на овој процес за да може ВЕДНАШ да се започне со изградба на фекална и атмосферска канализација, како и асфалтирање на овие 2 улици.

Share via
Copy link