fbpx

„Комуналец“ чистеше во Банско

 „Комуналец“ чистеше во Банско

-Подолжуваме со генералното собирање на смет и чистење на населените места. Денес рачно и со механизација се работеше на влезот и во центарот на Банско. Само со наши секојдневни акции и пред се со подигањето на еколошката свест кај граѓаните за фрлање на отпад исклучиво во кантите за отпадоци ке добиеме почисто и поубаво место за живеење, објавија денеска од ЈПКД „Комуналец“.

Share via
Copy link