fbpx

„Комуналец“ почна со пролетно чистење на дивите депонии пред населените места

 „Комуналец“ почна со пролетно чистење на дивите депонии пред населените места

ЈПКД „ Комуналец“ во соработка со Општина Струмица започнува со акција за пролетно чистење на дивите депонии пред населените места.

-Почнуваме на влезот во Просениково а ќе чистиме и заедно со поддршка од сите разумни и добронамерни граѓани, ќе ја менуваме свеста за да имаме чиста Струмица и чисти села. Мора да ја подигнеме свеста кај сите наши граѓани за почиста и поубава животна средина, објавија од ЈПКД „Комуналец“.

Share via
Copy link