fbpx

„Комуналец“ прска против коров во и околу каналот на улицата „Васил Главинов“

 „Комуналец“ прска против коров во и околу каналот на улицата „Васил Главинов“

-Согласно програмата за чистење и одржување на јавни површини ЈПКД „Комуналец“ започна со прскање против коров во и околу каналот на улица „Васил Главинов“, соопштија денеска од струмичкото комунално претпријатие.

Во наредните денови ќе се врши отстранување на исушената трева и целосно чистење на каналот, со додава во соопштението на „Комуналец“.

Share via
Copy link