fbpx

Локални избори 2021 Југоисток-излезност до 17 часот

 Локални избори 2021 Југоисток-излезност до 17 часот

Излезност до 17 часот во десетте општини

Валандово9.992(99,92%)9.9845.22952,37%
Василево10.688(99,93%)10.6815.19248,61%

во Југоистокот:

Богданци6.633(99,73%)6.6153.21848,65%
Босилово12.334(99,94%)12.3275.66445,95%
Гевгелија19.076(99,83%)19.04410.09653,01%
Дојран2.677(99,89%)2.6741.66962,42%
Конче2.769(99,93%)2.7671.71361,91%
Ново Село11.309(100,00%)11.3093.99835,35%
Радовиш24.540(99,86%)24.50610.49042,81%
Струмица49.800(99,88%)49.74020.40741,03%
Share via
Copy link