fbpx

Наце Запров од Струмица е еден од добитниците на 100.000 денари во наградната игра Мој ДДВ

 Наце Запров од Струмица е еден од добитниците на 100.000 денари во наградната игра Мој ДДВ

Наце Запров од Струмица е еден од добитниците на 100.000 денари во наградната игра Мој ДДВ.

Скенираната фискална сметка чиј број е извлечен во наградната игра Мој ДДВ е во вредност од 500 денари, од аптека.

Пресреќен за добивката од 100.000 денари Запров кажа дека ќе продолжи да скенира сметки заедно со неговото семејство и се надеваат на уште поголеми награди.

Наце Запров од Струмица е еден од добитниците на 100.000 денари.🥳 Со нас сподели дека ја скенира секоја фискална…

Gepostet von МојДДВ #МојаНаграда am Montag, 27. Juli 2020
Share via
Copy link