fbpx

Опожарениот дел од „Глобал“ со тезгите е целосно реновиран и пуштен во употреба

 Опожарениот дел од „Глобал“ со тезгите е целосно реновиран и пуштен во употреба

ЈПКД „Комуналец“ Струмица ги известува сите граѓани дека опожарениот дел од Трговскиот центар Глобал целосно е реновиран по сите стандарди и е пуштен во употреба, објави струмичкото комунално претпријатие.

Додаваат дека ги известуваат сите правни и физички лица кои сакат да закупат тезга да се јават во канцеларијата на одделението за пазари на ЈПКД „Комуналец“ која се наоѓа во долниот дел на „Глобал“.

Share via
Copy link