fbpx

Полицијата со флаери и цвеќе им го честиташе 8.Март на жените возачи

 Полицијата со флаери и цвеќе им го честиташе 8.Март на жените возачи

Денеска, во чест на Меѓународниот ден на жената 8-ми Март, Секторот за внатрешни работи Струмица спроведе превентивна активност при што на подрачје на Струмица на жени возачи им беа поделени флаери со едукатива содржина.

Исто така, активноста беше спроведена и на подрачје на Радовиш, каде што на неколку локации на жените возачи им подарија цвеќе.

Share via
Copy link