fbpx

Попишани над 1.6 милиони граѓани!

 Попишани над 1.6 милиони граѓани!

Заклучно со 26 септември, до 20 часот, попишани се 1.619.857 лица, 503.491 домаќинства и 711.695 станови.

Државниот завод за статистикa ги известува граѓаните дека за сите дилеми и нејаснотии кои ги имаат во врска со процесот на попишување можат да се обратат во Бирото за Попис и на телефонските броеви кои се објавени на веб-страницата popis2021.stat.gov.mk.

Share via
Copy link