fbpx

Пожарникарите денеска изгаснаа два пожари на отворено

 Пожарникарите денеска изгаснаа два пожари на отворено

Денеска ТППЕ Струмица имаше две интервенции и тоа:-во 12:11 часот со едно против пожарно возило и 4 пожарникари – спасители интервенираше на гаснење на запалена сува трева и стрниште помеѓу селата Ангелци и Седларци

Во 12:28 со едно против пожарно возило и 4 пожарникари-спасители интервенираше на гаснење на запалена депонија и сува трева во атарот на село Банско.

Пожарите се навремено локализирани и ликвидирани.

Фото: ТППЕ Струмица

Share via
Copy link