fbpx

Пожарникарите гаснеа плинска боца на „Младинска“

 Пожарникарите гаснеа плинска боца на „Младинска“

Денеска во 08:17 часот на улица „Младинска“, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 5 пожарникари спасители учествуваше во гаснење на запалена плинска боца.

Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран.

И на 16 овој месец струмичките пожарникари гаснеа запалена плинска боца на истата улица.

Share via
Copy link