fbpx

Пожарникарите утрово гаснеа запален покрив на погон во поранешна „Треска“

 Пожарникарите утрово гаснеа запален покрив на погон во поранешна „Треска“

Денеска во 07:56 часот во кругот на поранешна „Треска“, ТППЕ Струмица со 1 против пожарно возило и 5 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на покривна конструкција од производствен погон, информираа струмичките пожарникари.

Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран при што е спречено негово натамошно ширење во целиот објект.

Share via
Copy link