fbpx

Пожарникарите вечерва гаснеа оган на браната Водоча

 Пожарникарите вечерва гаснеа оган на браната Водоча

Вечерва во 20:00 часот, на браната Водоча, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 4 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на запалена сува трева и грмушки.

Пожарот е локализиран и ликвидиран за околу еден час по пристигнувањето на местото.

Share via
Copy link